Projekt flytning af væg

Så blev der endnu engang tid til et nyt bygge projekt her i hjemmet. Denne gang i form af flytning af en væg.
Vi besluttede os for at skrotte et par skabe og en skunk i soveværelset for på den måde at få omkring 4m2 ekstra plads, og hyrede i den forbindelse en lokal tømrer til jobbet. Grunden til vi gik i gang med dette bygge projekt, er at der var brug for den ekstra plads til et nyt klædeskab, samt for at få den gamle væg isoleret bedre, da den var ret kold.

Den første dag blev brugt til at pille det hele ned. Alt var et stor bygge rod og der var støv og byggeaffald over det hele. Man tænker at det aldrig kommer til at blive brugbart igen, men sådan er det jo ofte når man går i gang med at større byggeprojekt som flytning af en væg.

Nedrivning af væg i soveværelse

Som i kan se, så ser det ikke specielt kønt ud mens man er i gang.

Efterfølgende begyndte vi at bygge skelettet til den nye væg, beklæde den med gibsplader, dampspær og isolering. Langsomt kunne man begynde at se hvordan det vil komme til at se ud når det engang er færdigt. Den nederste del af væggen er på ved at tage form, og er blevet isoleret.
Er kommet et stykke videre med væggen, nu er den nederste del færdig

Dagen efter gik jobbet videre og vores handyman byggede den øvre del af væggen færdig og fik isoleret den med rockwool. Der blev så efterfølgende sat gibsplader op og væggen havde nu fået den færdige facon.

Næste del af vores nye væg er klar

Nu manglr der blot at få sat de sidste plader op, spartle diverse riller og skruehuller ud, pudse af og sætte tapet op. Poster lige et ekstra billede når projektet er helt færdigt.

Her kan du se et video eksempel på opbygning af et skellet til en væg