Graviditetstest – hvad skal jeg vide?

Graviditetstest eller slankekur med nupoGraviditetstest er en test der udføres for at kontrollere ens graviditet, i løbet af ganske få minuter efter du har taget en sådan test finder du svaret på om du er gravid eller ikke.. Et stort antal kvinder kan fortælle, at de er gravide ved at anerkende de forskellige symptomer, der ledsager en graviditet. Men for at være sikker på, specifikke graviditetstests skal udføres. Nogle af disse kan udføres derhjemme selv, mens der er andre, som du har brug for at nærme sig en læge. Stort sorter af hjemme graviditetstest kits er tilgængelige på markedet på de forskellige online butikker som f.eks. danbaby.dk.

Graviditetstest bekræfte en graviditet ved at afsløre tilstedeværelsen af ​​et hormon kaldet Humant choriongonadotropin (hCG), som kun findes hos gravide kvinder. Det er produceret af celler i livmoderen. Flere typer af graviditet test kits er tilgængelige på markedet, kan mange af, som kan anvendes i hjemmet. Disse tests måler niveauet af HCG i vores krop ved hjælp af en urinprøve. Disse tests skal følges af en anden graviditet ultralyd test, der er anbefalet af læger som du kan læse meget mere on både inden graviditetstest og babyer generelt her på billige-graviditetstest.dk, en blog med info om billig graviditetsteste men også alt den information du har brug for hvis du eller i ønsker at blive gravid.

Så ønsker man en baby, så er en sådan Graviditetstest et godt værktøj at teste med nu og da. Så kan man allerede inden barnet kommer begynde at se på ting som babyudstyr, børnemøbler og den slags. F.eks. den slags ting man kan finde her på Danbaby’s hjemmeside – Besøg Danbaby her

Vægt og graviditet

Er man overvægtig kan det være sværere at blive gravid. Derfor er det ofte en god ide at smide et par kilo, i så fald. Enten via mere motion, eller udskifte et par af dine måltider med Nupo eller Nutrilett, i form af proteinbarer eller shakes. Det er ret nemt lige at smide et par kilo ved f.eks. at udskifte sin middagsmad med en Nupo bar. Du kan læse mere om dette i vores gamle indlæg – Opnå et sundt vægttab med Nupo slankeprodukter

Nøjagtigheden faktoren

Generelt kan disse graviditetstest bekræfter graviditet dagen efter ét savner hende periode. Men for at få nøjagtige og 100% resultater, er det altid bedre at gennemføre disse test en uge efter, mangler den månedlige perioder. De fleste af de gange, disse graviditetstest er korrekte og ganske billigt også. Hjemmet graviditet prøver finder som regel efterfulgt af en række blodprøver og ultralyd, der er gjort for at finde den mulige dato for levering og sundheden for barnet. Derfor er det så vigtigt allerede i barnets første måned at være forbedredt på at det kommer så man f.eks. man spise rigtigt og undgår røg, alkohol og medicin. Derfor så snart man er bare det mindste i tvivl køb en graviditetstest og få straks svaret på om du er gravid eller ej.

I nogle tilfælde kan dog graviditetstests giver et forkert resultat. Disse omfatter tilfælde, hvor mængden af ​​HCG i en kvindes krop er utilstrækkelig til at vise hendes graviditet. Desuden er det vigtigt at huske den nøjagtige dato for ens perioder. Disse tests er effektive og kan give nøjagtige resultater kun hvis den gennemføres efter en kvinde savner hende perioder. En type graviditetstest er kendt som EPT graviditetstest hævder at give 99% nøjagtige resultater. Dette er dog kun muligt, hvis en kvinde husker sin menstruation dato korrekt. Flere andre tidlige graviditet test kits er også tilgængelige på markedet og kan endda købes online som de fleste andre kvalitets graviditetstest.

Som du kan se i videoen her, er ikke alle lige forberedt på resultatet af deres graviditets test.