Handyman eller Tømrer Sæby og oegn

Vælg den rette handyman eller tømrer til jobbet i sæby, aalborg eller frederikshavn.Brug for en god og erfaren handyman eller tømrer i Sæby eller omegn? Så er der to vi kan anbefale, som kan klare de fleste opgaver inden for tømrerfaget. Begge udfører et godt og solidt stykke arbejde, og alle gange vi har brugt dem, har vi været yderst tilfredse med resultatet. Begge firmaer køre ud i de lokale byer som Sæby, Hals, Hou, Asaa og Dronninglund, samt større nordjyske byer som Aalborg, Frederikshavn og Nørresundby.

Firma 1 – HandySten

Handysten er et multi firma, de varetager opgaver som f.eks. ejendomsservice, glarmesterarbejde, snedkerarbejdeog de fleste former for tømrerarbejde.
Firmaeet har kontor i både Sæby og i Aalborg, så mangler du en professionel handyman, altmuligmand eller tømrer, så er Sten den helt rette person til jobbet. Du finder hans kontakt oplysninger og referrencer her på HandySten.dk – Handyman i sæby

Firma 2 – Tømrer Sæby

Det anden firma vi kan anbefale hedder kort og godt Tømreren i Sæby. Firmaet er hovedsagligt et snedker og tømrer firma, men vedtager også mindre opgaver inden for ejendomsservice og mindre renoverings opgaver. Firmaet har p.t. 4 tømrersvende og en mester ansat, så selv mellemstore opgaver er ikke nogle problemer for Sæby tømren. Du kan læse mere om firmaet her på Din tømrer i Sæby

Handysten din tømrer i Aalborg og Nørresundby

Husk at tjekke anmeldelser

Hvis man står og har brug for en tømrer, så er det altid en gode at se hvad deres gamle kunder mener. Derfor bør man inden man hyrer firmaet, altid gå ind og se hvilke anmeldelser de har på deres facebook profil (hvis de har en sådan), deres Google+ profil og ikke mindst på trustpilot.dk. Har de ingen anmeldelser behøver det ikke at betyde noget. Herhjemme er vi jo ikke specielt gode til at gå ind og skrive en god anmeldelse af et firma, med mindre vi virkelig føler man har fået en service langt ud over de sædvanlige. Har det der i mod været det mindste problem, så er vi som regel ret hurtige til, at få klikket os ind, og skrevet side op og side ned om hvad der var galt. Det betyder at det godt kan være svært at finde de rigtig gode håndværkere, men de dårlige er ret nemme at få øje på. Dette gælder generelt for alle typer af håndværkere, lige fra tømrere, elektrikere, handyman, vvs Installatøre osv.
F.eks. fik min nabo her sidste år lagt et nyt tag af et lokalt tømrerfirma, desværre havde han ikke tjekket op på dem først, og blev derfor lidt overrasket da der dukkede 4 ufaglærte polske tømrere op, for at udføre jobbet for ham.

Find din lokale snedker fra Hou, hals og Asaa - vælg den handyman som passer til lige netop dit behov

Har du tænkt på hvilke redskaber en rigtig handyman bruger? Så tag i kig i denne video og få lidt inspiration til nogle af de opgaver en handymand udfører. Udover diverse tømrer og snedker opgaver, er der også masser af mindre opgaver, som opsætning af billeder, ordne en håndvask, skifte en pære og andre opgaver som ofte falder ind under ejendomsservice.Nu burde du være lidt bedre rustet, til at finde den perfekte handyman eller tømrer til dit næste lokal job i Sæby eller oegn. Begge disse firmaer vil være et godt valg til dit næste renoverings eller byggeprojekt, hvad enten det er et nyt køkken der skal installeres, et nyt tag eller bygges en smart carport til din nye bil. Husk som nævnt tidliger, altid lige at tjekket firmaet ud inden du vælget et specifikt firma til dit næste handyman projekt. Det at finde den helt rigtige håndværker til jobbet er ofte en stor del af arbejdet.